S refinancovaním od Zuno ušetríte až 720 eur

Zlúčenie viacerých pôžičiek do jednej alebo splatenie dlhu na kreditnej karte. Refinancovanie povoleného prečerpania či najnižší úrok na slovenskom trhu pri splácaní pôžičky. Aj to si môžu vybaviť cez internet klienti Zuno.

Prenesenie starej pôžičky do novej banky a splácanie nevýhodných úverov s lepšími úrokmi sa dnes už stáva samozrejmosťou. Klienti majú na výber z množstva bánk, rôzne vysokých úrokov a rozličných typov konsolidačných pôžičiek. Ak si však prenesú svoj úver do online banky Zuno, usporia nielen peniaze. Ušetria aj množstvo času, ktorý by v opačnom prípade strávili v bankách.

Sami si vypočítate

Pôžička na refinancovanieV prípade, že sa klient potrebuje v refinancovaní zorientovať, nemusí navštevovať banku. Na stránke Zuno si do online kalkulačky zadá základné údaje o súčasnom úvere – výšku pôžičky, výšku mesačnej splátky, dobu splatnosti, mesiac a rok, kedy bol úver poskytnutý. Vzápätí si vypočíta, koľko vie na novej pôžičke ušetriť. S úrokovou sadzbou, ktorá v Zuno začína na 6,9 %, je možné ušetriť až 720 eur na celej pôžičke. A poplatky za vybavenie a poskytnutie úveru? Žiadne nie sú.

Sami si nastavíte

V Zuno si pri refinancovaní môžete požičať aj väčšiu sumu, ako je výška vášho súčasného úveru. Sami si nastavíte aj dobu splatnosti pôžičky, ktorá sa v online banke pohybuje od 6 do 72 mesiacov. Vyberiete si deň splátky, ktorý vám pri splácaní vyhovuje a takisto jeden mesiac v roku, počas ktorého nemusíte banke splátku uhradiť.

Už nie je viac potrebné splácať pôžičky s vysokým úrokom, keď vďaka pár kliknutiam na internete viete ušetriť stovky eur. Tak prečo neskúsiť refinancovať so Zuno, jedinou online bankou bez fyzických pobočiek?

Tip na porovnanieVypočítajte si, koľko ušetríte pri prenesení starých pôžičiek do Zuno

14. 04. 2014 - Inzercia

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Bezpečnostné schránky už od 2 € mesačne Účet za 0 €. Pre každého a navždy

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2