Penta i J&T si uťahujú z veľkých bánk [VIDEO]

Penta a J&T sa postarali o oživenie bankových reklamných kampaní. Minulý týždeň spustila Prima banka, patriaca spoločnosti Penta Investments, reklamnú kampaň na Sporenie s úrokom 5 % ročne. Prima banka si v TV spote utiahla zo Slovenskej sporiteľne - konkrétne z jej reklamy na Osobný účet so sporením do výšky 2,5 % ročne. Slovenská sporiteľňa použila vo svojej kampani modré prasiatko:



Modré prasiatko sa objavilo aj v reklame Prima banky, ale farba prasiatka „vybledla“ a ponúkané úroky sú dvojnásobne vyššie:



Ešte ďalej zašla J&T banka, ktorej termínovaný vklad je určený pre vklady od 10 000 €. J&T zverejnila včera v noci na Facebooku spot s opernou áriou a komentárom: „Túto áriu venujeme bežným bankám za to, že sa starajú o malé peniaze našich klientov. Vďaka tomu sa my môžeme starať o tie veľké.“

Tip na porovnanieNaozaj sa oplatí vložiť veľké peniaze do J&T banky?

Zdroje: Slovenská sporiteľňa, Prima banka, J&T banka

12. 09. 2012 -

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Bezpečnostné schránky už od 2 € mesačne Záujem o investície do kryptomien dlhodobo rastie. Akým spôsobom je možné nielen Bitcoin kúpiť?

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2