Skener poštových poukážok pre iPhone a Android

Slovenská sporiteľňa predstavila prvú aplikáciu pre smartfóny už minulý rok, nasledovali ju Tatra banka, UniCredit Bank, ZUNO, Fio a ČSOB. Doterajšie bankové aplikácie prinášali najmä zriedka využívané služby ako vyhľadávače bankomatov a aktuálne kurzové lístky, no špeciálne možnosti inteligentných telefónov príliš nevyužívali.

Prvou aplikáciou skutočne využívajúcou špecifiká smartfónov je Skener Slovenskej sporiteľne, ktorý zjednoduší úhrady poštových poukážok. Kamerou na telefóne stačí zamerať čiarový kód na poukážke, kód sa oskenuje a údaje potrebné pre zaplatenie sa prenesú do telefónu. Klient tak nemusí údaje prepisovať ručne, úhradu zrealizuje rýchlejšie a bez prípadných chýb. „Vďaka Skeneru potom cez internetbanking Slovenskej sporiteľne zaplatí účet za mobilný telefón, náklady na domácnosť či poukážku za škôlku,“ dopĺňa Michal Grajcar, vedúci oddelenia elektronických kanálov a platieb Slovenskej sporiteľne. Klient naviac získa lepší prehľad o uhradených poukážkach, pretože aplikácia ukladá informácie o každej oskenovanej a uhradenej poukážke.

Skener je k dispozícii pre telefóny iPhone, do konca roka 2011 bude uvoľnená aj verzia pre operačný systém Android. Na vyskúšanie aplikácie nemusíte byť klientom Slovenskej sporiteľne.

Slovenská sporiteľňa Skener pre iPhone
Tip na porovnaniePôžičky online až do 50000 eur

13. 10. 2011 -

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Účet za 0 €. Pre každého a navždy Tatra Banka, VÚB banka a Slovenská sporiteľňa spustili okamžité platby

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2