3 tipy, ako ku koncu leta ušetriť

1. Rozhodnite sa pre dovolenku na Slovensku

Opätovné otvorenie hraníc v Európe viedlo k tomu, že sa mnohí Slováci rozhodli vycestovať a dovolenkovať pri mori. Aj keď je pre nás Chorvátsko cenovo dostupnou destináciou, v čase krízy koronavírusu vám odporúčame zvážiť dovolenku na Slovensku. Nielen, že sa zachováte zodpovedne, ale taktiež ušetríte množstvo financií. Pobyt v slovenských horách vás z pohľadu dopravy, služieb aj ubytovania vyjde lacnejšie ako týždeň v letovisku.

Tip: Namiesto do Chorvátska budete autom cestovať po Slovensku? Poisťovňa Union vám poskytne 30% zľavu na PZP za málo najazdených kilometrov!

pzp union

2. Jazdíte menej? Plaťte menej!

Koronavírus spôsobil, že mnohí z nás pracujú z domu. Niekoľko firiem navyše oznámilo, že sa ich zamestnanci do konca roka do kancelárii nevrátia. Autá, ktoré sme bežne využívali na presun do práce, sú dnes odstavené na parkoviskách. Poisťovňa Union prišla s výhodným riešením pre vodičov, ktorí počas roka veľa nenajazdia. Za málo najazdených kilometrov môžete v poisťovni Union získať 30% zľavu na PZP. Navyše, pre vybavenie poistenia nie je potrebná osobná návšteva pobočky. Uzatvoriť si môžete aj PZP online. Poisťovňa Union vám všetky dokumenty pošle e-mailom a následne poštou na vašu adresu.

3. Urobte si poriadok v zmluvách s bankami a poisťovňami

Aj keď tento krok neznie lákavo, kontrolou bankových a poistných zmlúv si môžete overiť, či neplatíte zbytočne vysoké poplatky za účet v banke, poistenie domácnosti alebo poistenie vozidla. Nevýhodné zmluvy môžete vypovedať a cez internet si uzatvoriť nové, výhodnejšie poistenie. Obľúbeným je práve povinné zmluvné poistenie online, vďaka ktorému ušetríte nielen množstvo času, ale aj peňazí.

Pri poistných a bankových produktoch si nezabudnite pýtať zľavy, na ktoré máte nárok. Uzatvorením zmluvy v poisťovni Union môžete získať dodatočné zľavy, napríklad na cestovné poistenie alebo poistenie nehnuteľnosti.

19. 08. 2020 - Lenka Siváková

Prečítajte si aj: Jednodňová diaľničná známka Eurovignette Za PZP zaplaťte iba toľko, koľko v počas roka prejazdíte K poisteniu auta môžete získať tankovaciu kartu v hodnote 30 eur

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2