Aký typ úveru je pre vás najvhodnejší?

Na Slovensku je požičiavanie peňazí prísne regulované zákonom. V súčasnosti vám chýbajúce finančné prostriedky môžu poskytnúť

  • banky,
  • nebankové spoločnosti,
  • súkromné osoby.

Banky vám spravidla požičajú vždy s výhodnejším úrokom, ako ostatné subjekty. Nevýhodou však je, že v prípade banky nemusíte prejsť prísnym schvaľovacím procesom pre získanie pôžičky.

Banka vám môže ponúknuť niekoľko typov úverov v závislosti od dĺžky splácania, účelu použitia finančných prostriedkov, spôsobu zaistenia alebo metódy splácania. To, aký typ úveru je pre vás najvhodnejší, závisí aj od samotnej výšky pôžičky.

Ak sa zaujímate o požičanie peňazí, viac informácii získate v tomto článku.Pripravili sme pre vás nielen detailný prehľad jednotlivých úverov, ale taktiež porovnanie pôžičiek. Vďaka nemu zistíte, ktorý subjekt vám aktuálne požičia najvýhodnejšie. Pre viac informácii kliknite sem.

01. 05. 2019 - Lenka Siváková

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Hypotekárny zlom – VÚB banka ako prvá dvíha úrokové sadzby na hypotékach Chcete ušetriť pri vybavovaní hypotéky? Zamýšľaný návrh na vklad oznámte katastru elektronicky.

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2