Faktúry od Orangeu priamo v internetbankingu

Klienti Slovenskej sporiteľne môžu odteraz faktúry od Orangeu prijímať v elektronickej forme priamo do svojho internetbankingu. Nová služba nahrádza klasické papierové faktúry a zjednodušuje ich úhradu.

Po súhlase klienta budú elektronické faktúry Orangeu doručované priamo do internetbankingu a ku každej faktúre sa automaticky vytvorí predvyplnený príkaz na jej úhradu. Údaje z faktúry tak už klient nebude musieť zdĺhavo prepisovať a sledovať, či neurobil chybu. Faktúru je možné zaplatiť jedným klikom na tlačidlo Zaplatiť, prostredníctvom odpovednej SMS alebo prostredníctvom bankomatu Slovenskej sporiteľne.

O zasielanie elektronických dokumentov je možné požiadať online v internetbankingu Slovenskej sporiteľne. „Veríme, že čoskoro k Orangeu pribudnú aj ďalší partneri,“ hovorí Michal Grajcar, vedúci oddelenia elektronických kanálov a platieb banky.

Tip na porovnanieZľavy na všetkých čerpacích staniciach: AUTOKARTA

Zdroj: Slovenská sporiteľňa

05. 07. 2012 -

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Účet za 0 €. Pre každého a navždy Tatra Banka, VÚB banka a Slovenská sporiteľňa spustili okamžité platby

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2