Flexipôžičky bez poplatku za poskytnutie

Po vlaňajšom oživení hypotekárneho trhu zažíva dnes boom aj spotrebné financovanie. VÚB banka preto ponúka všetky flexipôžičky až do 31. mája bez poplatku za poskytnutie úveru.

„Spotrebné úverovanie v súčasnosti zažíva dynamický rast,“ hovorí hlavný analytik VÚB banky Zdenko Štefanides. Dodáva, že na rozdiel od úverov na bývanie, ktoré svoj rast v druhom polroku 2011 spomalili, dopyt obyvateľstva po spotrebiteľských úveroch sa od konca minulého roka zvýšil. „Podľa prieskumov NBS banky na Slovensku očakávajú, že silné tempo rastu si spotrebiteľské úvery udržia aj v prvom polroku 2012, čo potvrdzujú údaje za prvé dva mesiace tohto roka, počas ktorých objem spotrebiteľských úverov stúpol oproti rovnakému obdobiu minulého roka o takmer 16 %,“ dodáva Štefanides.

Pritom 9 z 10 spotrebných úverov, ktoré VÚB v prvých mesiacoch roka 2012 poskytla bolo bezúčelových. Z účelových prevažovali najmä flexipôžičky na bývanie a na financovanie auta. Priemerná výška pôžičky bola 4400 €.

Každý, kto do 31. mája požiada vo VÚB banke o akúkoľvek flexipôžičku, nemusí platiť poplatok za jej poskytnutie. Štandardná výška poplatku je 2% z požičanej sumy, minimálne však 33 €. „Ak sa rozhodnete čerpať spotrebiteľský úver vo výške 3 000 eur, na poplatku za poskytnutie ušetríte 60 eur,“ hovorí Melinda Péková, vedúca oddelenia úverov VÚB banky.

Klienti môžu získať flexipôžičky s nízkymi splátkami až do výšky 25000 € už na druhý deň a bez dokladovania príjmu. V prípade, že nechcú splácať pôžičku okamžite, môžu požiadať o trojmesačný odklad. Ďalšou výhodou flexipôžičiek vo VÚB je možnosť využiť „šťastný mesiac“. Ten umožní klientom vybrať si jeden mesiac v roku, v ktorom nebudú až do konca splatnosti platiť mesačnú splátku úveru. Vďaka nižšiemu počtu splátok zaplatia v konečnom dôsledku na úrokoch menej. Ušetria aj na poplatkoch, pretože v danom mesiaci im banka neúčtuje ani poplatok za vedenie úverového účtu.

21. 04. 2012 -

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Hypotekárny zlom – VÚB banka ako prvá dvíha úrokové sadzby na hypotékach Chcete ušetriť pri vybavovaní hypotéky? Zamýšľaný návrh na vklad oznámte katastru elektronicky.

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2