Exkluzívna karta s krištáľmi Swarowski®

J&T banka karta Black Crystal SwarovskiJ&T banka uvádza na slovenský a český trh exkluzívnu platobnú kartu Black Crystal so vsadenými krištáľmi Swarovski® Elements. Ide o embosovanú kartu MasterCard určenú len pre privátnych klientov banky. „Privátne bankovníctvo je predovšetkým o unikátnych produktoch, zaujímavých investíciách a nadštandardných službách. Som preto veľmi rád, že ako prví na Slovensku a v Čechách ponúkame svojim klientom absolútne ojedinelú platobnú kartu s krištáľmi Swarovski® Elements,“ komentuje Andrej Zaťko, riaditeľ privátneho bankovníctva J&T banky.

Okrem unikátneho dizajnu prináša karta Black Crystal špeciálne služby pre jej majiteľa:

Pri cestovaní, nakupovaní a lifestyle manažmente môže využívať servis J&T Concierge a cestovné poistenie J&T Exclusive s nadštandardnými poistnými sumami a celosvetovým krytím. Pripoistiť v plnej výške je možné až 5 osôb, a to bez nutnosti cestovania s majiteľom karty. Poistenie J&T Exclusive prináša banka v spolupráci s poisťovňou Generali Slovensko.

Majiteľ karty získava členstvo v celosvetovom programe služieb a výhod pre cestujúcich International Airline Passengers Association - IAPA (zľavy v hoteloch a autopožičovniach, zabezpečenie batožiny a kľúčov). Zároveň je oprávnený využívať zľavy na služby VIP Service Club CONTINENTAL na Letisku Praha, ktorý ponúka okamžité a privátne vybavenie cestujúceho a batožiny bez čakania, vstup do salónika, detský kútik, či odvoz limuzínou s osobným vodičom.

Na kartu Black Crystal je naviazané aj členstvo v programe Priority Pass, ktorý umožňuje prístup do vyše 600 VIP salónikov na medzinárodných letiskách po celom svete bez ohľadu na leteckú spoločnosť, triedu a letenky. V prípade zrušenia či zmeškania letu teda môže majiteľ karty využiť komfortné zázemie na prácu aj odpočinok.

Je najvýhodnejšie sporenie v J&T banke?

Zdroj: J&T banka

05. 09. 2012 -

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Účet za 0 €. Pre každého a navždy Tatra Banka, VÚB banka a Slovenská sporiteľňa spustili okamžité platby

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2