Najvyšší úrok pre polročný termínovaný vklad ponúka VÚB

VÚB zvyšuje od 12. septembra úrokové sadzby pre 6-mesačný termínovaný vklad. Nová úroková sadzba je vo výške 2,5 % ročne. Vklad VÚB sa tak dostal na prvé miesto medzi termínovanými vkladmi s polročnou viazanosťou.

Reklama VÚB:

„Ponuka VÚB je ideálna najmä pre ľudí, ktorí nechcú svoje peniaze viazať dlhodobo, alebo tých, ktorí ich plánujú použiť v horizonte do jedného roka. Výhodnú sadzbu môžu využiť tak fyzické osoby, ako aj podnikatelia a firmy,“ uviedla Michaela Trenčáková, vedúca oddelenia Depozitných produktov VÚB banky. Ponuka platí pre všetky vklady, ktoré budú zriadené alebo obnovené do konca októbra 2011.

Zriadiť si termínovaný vklad vo VÚB môžete aj bez toho, aby ste využívali akýkoľvek iný produkt banky. Za otvorenie, vedenie ani zrušenie účtu pritom neplatíte žiadne poplatky. Minimálny otvárací vklad je 99 € a pri vkladoch zriadených cez internet banking len 50 €. Na termínovaný vklad si môžete kedykoľvek vkladať ďalšie prostriedky a Vaše úspory sú chránené v rámci Fondu ochrany vkladov. V prípade potreby si môžete peniaze kedykoľvek vybrať aj pred uplynutím viazanosti.

Tip na porovnaniePorovnajte si termínované vklady vo všetkých bankách!

13. 09. 2011 -

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Bezpečnostné schránky už od 2 € mesačne Záujem o investície do kryptomien dlhodobo rastie. Akým spôsobom je možné nielen Bitcoin kúpiť?

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2