Viacero úverov nahraďte jedným konsolidačným úverom

Splácate viacero úverov alebo pôžičiek a chceli by ste ich nahradiť jediným úverom? Umožní Vám to Spotrebný úver na Čokoľvek od Slovenskej sporiteľne. Úver je určený ľuďom vo veku od 18 do 65 rokov. Minimálna výška úveru je 700 €. Do sumy 20 000 € ho môžete získať aj bez ručiteľa a bianko zmenky. Splácať ho môžete od 1 až do 10 rokov.

Ako splatiť iné úvery?

Ak viete, ktoré úvery, pôžičky alebo ktorý lízing by ste chceli Spotrebným úverom na Čokoľvek vyplatiť, vyčíslite si aktuálnu celkovú výšku Vašich dlhov. Následne by ste mali požiadať o úver v Slovenskej sporiteľni, pričom môžete žiadať aj o viac peňazí, než potrebujete na splatenie dlhov. Tú časť peňazí, ktorá nebude využitá na splatenie iných úverov, môžete použiť na čokoľvek.

K žiadosti o Spotrebný úver na Čokoľvek priložte súhlas iných spoločností s predčasným splatením úverov a potvrdenie o ich dlžnom zostatku. Ak požiadate o predčasné splatenie úveru, banka alebo nebanková spoločnosť obvykle určí presný deň splatenia a vyčísli sumu, ktorú jej musíte k tomuto dňu uhradiť. Táto suma bude obsahovať aktuálny dlžný zostatok k danému dátumu navýšený o prípadný poplatok za predčasné splatenie úveru. Všetky ostatné náležitosti súvisiace so splatením úverov a pôžičiek za Vás vybaví Slovenská sporiteľňa.

Ak by ste svoje dlhy chceli skonsolidovať Vy sami štandardným bezúčelovým úverom, môže sa stať, že Vám banka tento nový úver kvôli Vašim súčasným dlhom zamietne, pretože po zohľadnení Vašich súčasných splátok nebudete mať dostatočnú platobnú schopnosť na splácanie nového dlhu. Schválenie konsolidačného úveru je istejšie, pretože banka pri jeho schvaľovaní neberie Vaše existujúce dlhy do úvahy, keďže počíta s ich splatením vybavovaným konsolidačným úverom.

16. 02. 2010 -

Prečítajte si aj: Rozdali sme ocenenia za najlepšie bankové produkty roka 2022 Taliansko má po prvýkrát najlepšiu banku v západnej Európe Pôžička, ktorá vám vráti späť peniaze z jednej splátky

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2