Poistenci Dôvery sa môžu zadarmo otestovať na prítomnosť protilátok na covid-19

Poistenci zdravotnej poisťovne Dôvera majú možnosť bezplatne sa otestovať na prítomnosť protilátok na ochorenie covid-19. Prítomnosť protilátok ukáže, či poistenci ochorenie prekonali a či majú vytvorené protilátky, ktoré ich ochránia pred prípadnou druhou vlnou nákazy.

koronavirus test dovera

Bezplatný test na protilátky na koronavírus

Zdravotná poisťovňa Dôvera sa v spolupráci s medicínskym centrom Alpha Medical rozhodla, že v rámci boja proti koronavírusu uhradia všetky náklady na laboratórne testovanie poistencom Dôvery. Poistencom stačí, aby absolvovali preventívnu prehliadku u všeobecného lekára v čase od 16. júna do 30. septembra, ktorej súčasťou bude aj test na protilátky na koronavírus.

Zľava 25% na test na covid-19

Okrem bezplatného testu na protilátky môžu poistenci Dôvery získať zľavu 25% na rozšírený test na koronavírus. Test odhalí nielen to, či poistenci v minulosti ochorenie prekonali, ale aj to, či práve koronavírusom nie sú nakazení, aj keď sa u nich neprejavujú žiadne symptómy.

Správnym výberom zdravotnej poisťovne získate množstvo benefitov

Dôvera je zatiaľ prvá zdravotná poisťovňa, ktorá svojím poistencom prepláca alebo bezplatne poskytuje test na koronavírus. Prestupom do súkromnej zdravotnej poisťovne získate množstvo benefitov, ktoré ste doteraz nemali. Sú nimi napríklad

  • vrátenie peňazí za lieky,
  • príspevok 100 eur na zubára,
  • najkratšie čakacie doby na vyšetrenie,

a mnoho ďalšieho. Urobte si porovnanie zdravotných poisťovní a zistíte, ktorá zdravotná poisťovňa je pre vás najlepšia.

Zmena zdravotnej poisťovne je zadarmo a vybavíte ju aj teraz cez internet.

26. 06. 2020 - Lenka Siváková

Prečítajte si aj: Štát spúšťa očkovaciu prémiu Zdravotnú poisťovňu môžete zmeniť aj cez internet NOVINKA: Union poskytne deťom 100 € na strojček

Potrebujete pomôcť?

0948 090 040

+421 948 090 051

Bežný hovor do siete O2